2012. április 30., hétfő

Nem a divat számít, hanem a stílus


Szülinapomra ezt a könyvet kérem. 



2011. december 7-én spontán divatbemutató keretében mutatták be Lakatos Márk stylist új könyvét: a Stílusterápiát. Az író célja, hogy olyan időtálló praktikákkal ismertesse meg a hölgyeket, melyek segítségével kihozhatják öltözetükből a maximumot, elvégre nem a divat számít, hanem a stílus.
Lakatos Márk a Megasztár első szériájában tűnt fel, ahol újító szellemiségével, különc személyiségével új színt hozott a televíziózás világába. Azóta sok idő eltelt, ám Márk mit sem változott: igazi egyéniség, kísérletező kedvű művész, aki számára a divat csak ürügy arra, hogy mindazzal foglalkozzon, ami érdekli, legyen szó filmművészetről, jelmeztervezésről, címlapfotózásról, műsorvezetésről vagy bármi másról. A Szeretem a testem, 10 év 10 nap alatt, Jól nézek ki című átalakító show-i és az elmúlt 10 év tapasztalataiból merített ihletet a könyv megalkotásához.

2012. április 2., hétfő

Tavasz kertünkben :)





Teljesen igaz!


‎" Ha koffein és cigaretta nélkül el tudod kezdeni a napot, mindig kedves vagy bármelyik tagod fájjon is, és minden nap képes vagy ugyanezt megtenni, megérted hogy szeretteid épp most nem tudnak időt szakítani rád, egy gazdag barátot nem szeretsz jobban egy szegénynél, hazugságok nélkül szembe tudsz nézni a világgal, a feszültséget képes vagy legyőzni orvosi segítség nélkül, el tudsz lazítani pia vagy fű nélkül, őszintén elmondhatod magadról hogy nincs benned előítélet fajta, nem, bőrszín, nemzetiség, politikai hovatartozás iránt, akkor majdnem elérted a fejlődésnek azt a szintjét, ahol a kutyád áll."