2011. augusztus 2., kedd

Na mizu mizu mizu?

Hello bello Kedveskéim :)

Igen igen tudom "kicsit" elhanyagoltam a blogolást. Bocsika!
Hogy mi történik éppen velem? Hogy vagyok? Mik a terveim...stb. Jó kérdések! Megpróbálok válaszolni rájuk :)
Június vége óta melózok a Hűtőházba Rátkai asszonysággal. Nem olyan rossz. Persze fárasztó sőt inkább unalmas, mint minden szalag mellett. De a pénz az pénz és örülők, hogy van melóm a nyárra. Ma és holnap is itthon vagyok, mert meghalt az egyik gép. Nem is baj :) A csapat amúgy nagyon jó, 2 csanaki csaj is ott dolgozik 1 hétig kocsival jártunk mert az őseik nyaraltak. Normálisak, aranyosak, bírom az Ágit is és a Verát is. A legjobb, hogy annyit lehet röhögni a sok keverésen és szerelmi gubancon. -> Frigo Adventure :) Aztán ott van Viki barátnője is, Ági. Vele is sokat lehet röhögni. Egyszóval egész jó minden.

Tomival ma vagyunk 20. hónaposak. Őt felvették a Kikába, neki is van melója és szereti is. Minden rendben van közöttünk, bár sajnos nem sokat találkozzunk de azt hiszem ez még közelebb hoz minket. Elmondhatom, hogy SZERELMES vagyok :) Augusztus végén megyünk nyaralni. Már alig várom. Főképpen ezért melóztam ennyit.

Kis Vacak nem rég beteg volt ami eléggé megviselt. De már minden rendben van. Jól ránk ijesztett a kis szaros :)

Rossz, hogy ma egy hete már, hogy kihúzták a fogam és még mindig fáj a helye. :( SZEMETEK!!

Fizetés után pedig nagy nagy nagy shoppingolást tervezek csajokkal. + fodrász, körmös, kozmetikus. Már szeretném magam embernek érezni.

Amúgy újra vannak depressziós és bőgős napjaim, de próbálok túl lenni rajta :)

Majd még jelentkezek....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése