2011. február 2., szerda

Február neee

Már tegnap előtt amikor ránéztem a naptárra az volt benne hogy neeee. Nem akarok februárt, nekem ez még a januárnál is rosszabb. Komolyan ,nem tudom megmagyarázni, hogy miért de pff. Nincs benne semmi jó, hideg van meg itt ez a kibeb*szott valentin nap amihez aztán idén semmi kedvem, legszívesebben átaludnám...lehet az is lesz. Barátosném, Anna szülinapján kívül azt hiszem nincs benne más jó.... Na meg ez a rohadt 2.-a ..... utálom de nagyon...ilyenkor akaratlanul is elkezdek számolni...14 hónap .... lenne....Ma egész nap fekszem és megint rá gondolok és arra, hogy neki eszébe jut-e....Pont mire kezdtem igazán élvezni az új felállást jött ez a rohadt nap...na mindegy, holnap már semmi bajom nem lesz. Remélem...
Amúgy a kedvenc téli hónapom a december , természetesen a karácsony miatt :) A kedvenc nyári hónapom pedig a május mert az olyan szerelmes hónap és akkor van a szülcsinapcsim :)
Idén Valentin napon összeszedem a Vikit beülünk valahova kajálni meg inni és nem gondolunk másra, ez a terv. Remélem benne lesz :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése