2011. január 13., csütörtök

Álom Kégli :)

Nem akarok nagy villát, 20 szobával meg könyvtárral és egyéb nyalánkságokkal. Nincsenek ekkora elvárásaim, inkább csak egy helyet szeretnék, ami otthonos, meghitt , kényelmes, fiatalos , ahova a barátnőim szívesen járnának fel beszélgetni, és ami az enyém ( miénk). Ahova haza mehetek és várnak rám, ahol biztonságban vagyok. Az én váram…

Nekem egy kis lakás is elég lenne vagy ha már nagyon előre gondolkodom akkor jövendőbelimmel nekünk. Azért vannak elképzeléseim…

Nappaliba mindenképpen kell: egy nagy kényelmes puha kanapé , nagy Tv a hangfalakkal, kis dohányzó asztal ( de csak az erkélyen lehetne cigizni vagy az udvaron) hogy ha jönnek a vendégek lehessen hova kipakolni a nassolni valókat, nagy puha szőnyeg. Szekrény sor.

A konyha modern lenne egy nagy étkező asztallal, hogy ha jön a nagycsalád és a barátnők, akkor mindenki elférjen. Minden összhangba legyen, semmi kristály pohár meg hasonlók.

Egy hálószoba: ahol a vörös és a fehér színek dominálnának, a falon közös képeink lennének, nagy francia ággyal, mind a két oldalon kis éjjeli szekrénnyel, egy-két polc a falon a közös ajándékainkkal, az ággyal szemben tv. A hálószoba letisztult lenne. Az ágy mellett pedig elengedhetetlen lenne egy kis ágy Vacaknak is, bár ő biztos, hogy akkor is a nagyágyban aludna velünk.

Aztán még egy kis szoba, ami dolgozó szoba lenne laptop, könyves szekrény, íróasztallal. Majd később ez lenne a gyerekszoba. :)

Nem kell nagykert sem. Csak egy kicsi ahova a kutyákat kilehetne engedni és ahol egy medence elfér, kis grillező kerti székekkel.

Így nagyjából ennyi… Volt rá 1-2 évem elképzelni…”már csak” meg kell valósítani és valakinek kifizetni :)


Ui: Juciék lakása is tökéletesen megfelelne az igényeimnek :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése